Spring naar inhoud

Verdienstelijke start TTV Pearle Wezep in de 3e divisie

Afgelopen zaterdag begon de voorjaarscompetitie voor het vlaggenschip van TTV Pearle Wezep.

De uitwedstrijd tegen de Brug stond op het programma. Helaas moest Jeroen de 1e wedstrijd aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure. Gelukkig was Emiel Mensink bereid om het team aan te vullen, samen met Hermen en Wiebren van de Schootbrugge en Johan Bosman gingen de mannen de strijd aan.

Dat het een moeilijk seizoen gaat worden is reeds ingecalculeerd aangezien het niveau van de landelijke competitie wel een stukje hoger ligt dan de hoogste regionale competitie. De formatie uit Wezep schommelt momenteel een beetje tussen beide niveaus in.

Er werd in Apeldoorn prima gespeeld, Hermen, Wiebren en Johan wonnen ieder 1 wedstrijd en de gebroeders van de Schootbrugge wisten de dubbel ook knap binnen te halen. Emile verkocht zijn huid ook duur maar kwam niet tot een overwinning.

Er werd met 9-4 verloren, maar de 4 punten mogen een prima prestatie genoemd worden.

Volgende week staat de thuiswedstrijd in de Kamphal (aanvang 14:00uur) op het programma. Het zal wederom geen makkelijke opgave worden, maar er liggen zeker mogelijkheden voor een aantal punten.