Spring naar inhoud

Lid worden

Recreatief, in competitieverband, individueel of als team. Bij tafeltennisvereniging Pearle Wezep is het allemaal mogelijk. De Wezeper tafeltennisvereniging is al ruim veertig jaar actief en heeft rond de 45 leden. Wij hebben wekelijks op dinsdagavond de mogelijkheid om te trainen en donderdagavond de mogelijkheid om vrij te spelen. Senioren spelen op vrijdagavond de competitiewedstrijden. Plaats van handeling is telkens de kleine zaal van sporthal De Kamphal. Een zogenaamd Kleinebatjestoernooi, een Eindejaarstoernooi, de Clubkampioenschappen, een feestavond en een zaalvoetbalavond zijn zomaar enkele activiteiten die jaarlijks plaatsvinden. Daarnaast is Pearle Wezep vaak met een groot aantal leden op diverse toernooien aanwezig. Kortom, gezelligheid is bij ons erg belangrijk, terwijl presteren niet uit het oog wordt verloren. Kandidaat leden hebben de mogelijkheid om gratis een maand mee te spelen en gebruik te maken van het materiaal van de vereniging. Bevalt de kennismaking, dan kan het lidmaatschap aangegaan worden en eventueel zelf een tafeltennisbatje gekocht worden. Tafeltennis is een goedkope sport en Pearle Wezep rekent daarnaast een laag bedrag aan contributie. Daar tegenover staat de mogelijkheid om meerdere keren per week te kunnen sporten.

Contributie
Jeugdleden tot en met 17 jaar: 8,00 euro per maand. Senioren vanaf 18 jaar: 10,00 euro per maand. Alle leden betalen daarnaast bondscontributie en krijgen hierover bericht van de penningsmeester. Gelieve te betalen via automatische overschrijving op Rabobank NL39 RABO 0370 2600 90 ten name van TTV Wezep.

Jeugdsportfonds Oldebroek
Het Jeugdsportfonds maakt het mogelijk dat ook kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen kunnen sporten bij een vereniging.....lees hier verder.

Opgeven als lid kan bij de ledenadministratie:
Jeroen Rotman, Wolweversstraat 13, 8091 KN Wezep, Tel: 06-13621681, e-mail: ledenadmin@ttvwezep.nl