Spring naar inhoud

TTV Pearle Wezep organiseert blacklight toernooi

TTV Pearle Wezep organiseerde een bijzonder evenement – een blacklight toernooi en een spelletjes avond.


Het blacklight toernooi vond plaats in een verduisterde zaal, waarbij gebruik werd gemaakt van speciale blacklight verlichting om een unieke ambiance te creëren. Dit zorgde voor een spectaculair visueel effect, waarbij de tafels en spelers oplichtten in neonkleuren.


Na een spannende strijd tijdens het blacklight tafeltennistoernooi was de uiteindelijke winnaar niemand minder dan opa 👴🏻Bert van Weeghel.


Na afloop van het toernooi werd er gezamenlijk gegeten, dit was weer goed verzorgd (met dank Jenny Rotman). Na de maaltijd kon er nog gesjoeld en gedart worden. Ook hieraan werd door menigeen leuk en fanatiek meegedaan. Al met al kan er teruggekeken worden naar een zeer geslaagde middag/avond.