Spring naar inhoud

TTV Pearle Wezep kampioen in de hoofdklasse

Het eerste team van TTV Pearle Wezep heeft met nog 1 ronde te spelen het kampioenschap reeds veilig gesteld.

Afgelopen vrijdagavond werd de uitwedstrijd tegen Smash uit Hattem met maar liefst 1-9 gewonnen. Hermen won 2 maal, Wiebren en Johan bleven ongeslagen. De gebroeders Hermen en Wiebren wonnen de dubbel ook, wat het puntentotaal op 9 bracht. De voorsprong op nummer 2 bedraagt inmiddels 13 punten wat betekent dat ze niet meer ingehaald kunnen worden in de laatste speelronde.

Het kampioenschap houdt in dat de hoofdmacht TTV Pearle Wezep komend seizoen weer uitkomt in de landelijke 3e divisie wat een zeer knappe prestatie genoemd mag worden. Jeroen, Wiebren, Hermen en Johan hebben allen een uitstekend seizoen gedraaid wat dus beloond is met het kampioenschap.