Spring naar inhoud

Vlaggenschip TTV Pearle Wezep stevent af op kampioenschap

Het eerste team van TTV Pearle Wezep lijkt af te stevenen op het kampioenschap in de hoofdklasse. Mocht dit lukken dan komen ze weer volgens seizoen weer uit in de landelijke 3e divisie.

Afgelopen vrijdag werd de uitwedstrijd tegen concurrent Zwolle met 2-8 gewonnen, waarmee de boys een flinke stap hebben gezet richting het kampioenschap.
Jeroen, Wiebren en Johan stonden deze keer achter de tafel namens Wezep. Ze speelden alledrie puike wedstrijden wat resulteerde in 2 overwinningen voor Johan, 3 voor Jeroen en 3 voor Wiebren. De dubbel ging naar de buren uit Zwolle.

De voorsprong op nummer 2 bedraagt inmiddels 8 punten en met nog 2 wedstrijden te spelen lijkt het niet meer mis te kunnen gaan voor de Wezeper formatie, al moeten er uiteraard nog wel de nodige punten behaald worden tegen respectievelijk Smash uit Hatten en Effekt uit Wierden.

Geef een reactie