Spring naar inhoud

Ruime winst TTV Pearle Wezep

Het vlaggenschip van TTV Pearle Wezep heeft afgelopen zaterdag een ruime overwinning geboekt tegen de Veluwe uit Apeldoorn. Door deze ruime zege blijven de mannen uit Wezep koploper.

Hermen en Johan bleven beiden knap ongeslagen, Jeroen won 2 maal. De dubbel gespeeld door Jeroen en Johan ging ook naar de Wezepers, waardoor er een klinkende 9-1 overwinning genoteerd kon worden. Concurrent Zwolle won ook ruim (8-2), waardoor het ongekend spannend blijft.

Vrijdagavond 17 november spelen de nummers 1 en 2 tegen elkaar. TTV Pearle Wezep heeft tot dusver 2 punten meer verzameld dan Zwolle. Echter de vorige ontmoeting werd met 6-4 gewonnen door de buren uit Zwolle. Gezien het programma lijken de Wezepers een ietwat gunstiger programma te hebben, maar dat zegt uiteraard niet alles, waardoor de beslissing hoogstwaarschijnlijk in de laatste speelronde gaat plaatsvinden.