Spring naar inhoud

Team 2 blijft koploper

Afgelopen vrijdagavond speelde het 2e team van TTV Pearle Wezep een thuiswedstrijd tegen Vined uit Heerde. Een blik op de ranglijst laat zien dat het waarschijnlijk tot de laatste speelronde spannend blijft in deze 1e klasse. Meerdere teams kunnen nog kampioen worden en ook blijft het onderin erg spannend.

Voor Wezep speelden deze avond; Eljakim, Ismay en Annerieke. Er werd deze avond goed gespeeld, wat uiteindelijk resulteerde in een 7-3 overwinning. Ismay won 1 partij, Eljakim en Annerieke wonnen ieder 3 partijen. De dubbel, gespeeld door Eljakim en Annerieke kon niet in winst omgezet worden. Zoals reeds benoemd beloofd het nog ongekend spannend te worden/blijven in deze klasse. Mede door het mooie resultaat van team 3 afgelopen vrijdag, ze verloren weliswaar(6-4) maar behaalden een prima resultaat uit tegen titelkandidaat Heino.