Spring naar inhoud

Hardbat toernooi

Op vrijdag 27 oktober stond het hardbat toernooi bij TTV Pearle Wezep gepland.

12 Deelnemers waaronder 8 van TTV Wezep en 4 van TTV Kampenion namen het tegen elkaar op in 2 poules van 6.

De nummers 1 en 2 van de poules plaatsten zich voor de halve finales.

In poule a waren dit Ralph Trip en Julian Plette en in poule b Bert van Weeghel en Gert-Jan de Lange. Bert mocht het opnemen tegen Julian en Ralph tegen Gert-Jan. De halve finales werden gewonnen door Gert-Jan en Julian die vervolgens de finale tegen elkaar speelden. Deze finale werd pas in de 5e game beslist door Gert-Jan, die deze game en dus de wedstrijd met een aantal harde en rake klappen binnen sleepte. De wedstrijd voor plek 3 en 4 werd gewonnen door Ralph.

Al met al was het een geslaagde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is.