Spring naar inhoud

TTV Pearle Wezep blijft koploper

Ook na de zesde competitieronde staat de hoofdmacht van TTV Pearle Wezep bovenaan de ranglijst in de hoofdklasse.

Afgelopen zaterdag werd er in Rijssen gespeeld.

Jeroen, Wiebren en Johan speelden namens Wezep. Aangezien Rijssen over een wat groter team beschikt met een paar hele goede spelers was het maar de vraag in welke samenstelling Rijssen zou spelen. De sterkste speler speelde ook en bleef ongeslagen. Aan Wezeper zijde wisten Jeroen en Wiebren ieder tweemaal te winnen, Johan won 1 partij. De dubbel ging deze middag naar Rijssen waardoor een 5 – 5 gelijkspel genoteerd kon worden. Door deze uitslag blijft het uiterst spannend in deze competitie.

Drie teams kunnen zoals het nu lijkt nog aanspraak maken op het kampioenschap, waarvan Wezep tot dusver de beste papieren heeft.

Zaterdag 4 november ontvangen de mannen van Wezep de Veluwe uit Apeldoorn die momenteel 3e staan met slechts 2 punten achterstand. Hiertussen staat Zwolle met 1 punt minder dan Wezep, kortom er is nog van alles mogelijk.