Spring naar inhoud

Nipt verlies TTV Pearle Wezep

De belangrijke thuiswedstrijd tegen de buren uit Zwolle is geëindigd in een 4-6 verlies. Op voorhand hadden de mannen van Wezep wellicht op een iets beter resultaat gehoopt, echter het pakte deze keer iets anders uit.

Jeroen, Wiebren en Johan speelden deze keer namens TTV Pearle Wezep. Ze wisten alledrie 1 wedstrijd te winnen, waarbij de laatste wedstrijd van Johan toch even benoemd dient te worden. Als nieuwe speler in het 1e team wist hij wederom van een sterke tegenstander te winnen. Wiebren en Johan dubbelden deze keer en wonnen deze spannende wedstrijd nipt in vijven, wat het puntentotaal deze middag op 4 bracht.

De volgende wedstrijd is op 7 oktober om 14.00 uur thuis tegen Hattem, waar een goede uitslag wenselijk is om uitzicht te houden op de koppositie.