Spring naar inhoud

Interview Jan Hertsenberg bij LocoFM

De Nestor

Afgelopen maandag 25 september was ik (Jan Hertsenberg) uitgenodigd in de studio van de LocoFM door Evert van ‘t IJssel en en Dirk-Jan Grootkarzijn voor het programma “ Sportief zijn zeker weten. In het programma werd ik door Dirk-Jan voorgesteld als de nestor van het tafeltennis 🏓 van de gemeente Oldebroek.
Er werden die avond vele vragen aan mij gesteld. Ik vond het een mooie en interessante avond.

Evert en Dirk-Jan bedankt.

Hertsenberg is geboren op 25 juni 1963 en woont in Wezep. Jan werd al gauw besmet met het Tafeltennis virus en stond op jonge leeftijd al achter de tafel. Jan Hertsenberg (lid van TTV Pearle Wezep) mocht zich op 26 maart melden bij Landstede in Zwolle, waar het NK tafeltennis werd gehouden. Jan werd daar met 14 bondsleden gehuldigd omdat zij allen al 50 jaar lid zijn van de NTTB. Uit handen van de bondsvoorzitter ontving hij een pen met inscriptie. Het bestuur van tafeltennis vereniging Pearle liet dit ook niet ongemerkt voorbij laten gaan en zette Jan Hertsenberg in het zonnetje. Het ging natuurlijk niet alleen om het 50-jarige lidmaatschap maar ook wat hij in die jaren had meegemaakt en hoe hij zo bij de vereniging terecht is gekomen.