Spring naar inhoud

Gelijkspel hoofdmacht TTV Pearle Wezep

Het 1e team van TTV Pearle Wezep heeft afgelopen zaterdag een gelijkspel behaald tegen de Veluwe uit Apeldoorn.

De equipe uit Wezep begon voortvarend en nam een voorsprong van 1-5, echter toen wisten de mannen van de Veluwe het tij te keren en sleepten er alsnog een 5-5 gelijkspel uit.

Voor Wezep speelden dit keer Jeroen, hij was goed voor 2 overwinningen, Hermen en Wiebren, beiden goed voor 1 winstpartij. De dubbel werd door Hermen en Jeroen gespeeld, deze partij wisten ze winnend af te sluiten.

Komende zaterdag staat de kraker tegen Zwolle op het programma. Zwolle is momenteel koploper en heeft tot dusver 3 punten meer dan de TTV Pearle Wezep. De thuiswedstrijd begint om 14.00 uur en wordt gespeeld in de Kamphal, een ieder is van harte welkom.