Spring naar inhoud

TTV Pearle Wezep bereikt halve finale bekercompetitie

Afgelopen vrijdag speelde TTV Pearle Wezep de kwartfinale thuis tegen Blauw-Wit Almelo. Het werd een gelijk opgaande strijd en na 18 wedstrijden kwamen Hermen, Ronald, Jeroen en Julian op een gelijkspel 9 tegen Blauw-Wit Almelo 9. De regels zijn dan dat er nog een beslissende dubbel wordt gespeeld, Jeroen en Julian hadden nog niet samen gedubbeld en er werd besloten om deze 2 spelers te laten spelen. Ook nu ging het tot 2 – 2 gelijk op, maar in de beslissende laatste game lieten de heren van Wezep er geen gras over groeien en wonnen de laatste game vrij overtuigend. Komende vrijdagavond worden de halve finales in Almelo gespeeld, tegenstander is dan Kampenion 2 uit Kampen, ook dit beloofd weer een spannende wedstrijd te worden.

Bekercompetitie TTV Pearle Wezep - Blauw-Wit Almelo 2