Spring naar inhoud

TTV Pearle Wezep team 1 begint nieuwe seizoen met een 6-4 overwinning

Het eerste team van TTV Pearle Wezep is de eerste wedstrijd van de najaarscompetitie 2023 uitstekend begonnen door Rijssen 1 met 6-4 te verslaan.


De hoofdmacht van TTV Pearle Wezep bestaat dit seizoen uit:
Jeroen Rotman
Hermen van de Schootbrugge
Wiebren van de Schootbrugge
Johan Bosman.

Laatstgenoemde heeft in voorgaande seizoenen al een paar keer ingevallen in team 1 maar maakt vanaf dit seizoen vast deel uit van het 1e team. Afgelopen zaterdag deed Johan dat met verve, hij won namelijk 2 van de 3 wedstrijden, wat een mooie prestatie genoemd kan worden. Wiebren wist eveneens 2 keer tot winst te komen. Hermen was goed voor 1 winstpartij. Tevens wisten de gebroeders de dubbel ook winnend af te sluiten wat het puntentotaal op 6 liet uitkomen.

Gezien de kwaliteiten van de spelers van het 1e team zullen ze naar alle waarschijnlijkheid een gooi gaan doen naar het kampioenschap in de hoofdklasse. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen de Veluwe uit Apeldoorn op het programma, dit beloofd ook weer een spannende wedstrijd te worden.