Spring naar inhoud

Bekercompetitie

Twee teams van TTV Pearle Wezep door naar de 1/8 finales van de bekercompetitie.

Diverse leden van TTV Pearle Wezep vonden het wel leuk om na de reguliere competitie nog mee te doen aan de bekercompetitie van de NTTB afdeling oost. Zoveel zelfs dat er 3 teams gemaakt konden worden. Bij de bekercompetitie is er een systeem bedacht dat de op papier betere speler/speelster begint met een achterstand en de op papier wat mindere speler dus met een voorsprong.

Doormiddel van dit systeem is er op voorhand dus moeilijk in te schatten wie er als winnaar uit de bus komt, iets wat deze competitie wel erg leuk maakt.

2 teams van TTV Pearle Wezep hebben zich als winnaar van hun poule weten te plaatsen voor de vervolgrondes oftewel de 1/8 finales. Doordat beide teams als winnaars uit de poule kwamen spelen beide teams een thuiswedstrijd.

Aangezien er met de bekercompetitie 4 tegen 4 wordt gespeeld, dus op 2 tafels is er besloten om komende vrijdagavond 23 juni vanaf 19.30 in een gedeelte van de grote zaal in de kamphal te spelen.

Mocht u of jij een kijkje willen nemen en/of de teams van TTV Pearle Wezep willen aanmoedigen, weet u van harte welkom.