Spring naar inhoud

Clubkampioenschappen 2023 TTV Pearle Wezep

Afgelopen zaterdag stonden de clubkampioenschappen van TTV Pearle Wezep op het programma.

Een twaalftal leden gingen onderling de strijd met elkaar aan.

Tussen de middag werd er geluncht. Jenny had een soepje en een broodje gezond klaargezet voor de spelers(sters). Daarna kon iedereen er weer tegenaan. 

Gert-Jan had de speelschema’s gemaakt, om de wedstrijden soepel te laten verlopen.

Aan het eind van de middag bleek dat een viertal spelers, te weten, Hermen en Wiebren van de Schootbrugge, Jeroen Rotman en Johan Bosman hadden zich duidelijk weten te onderscheiden van de rest. De verschillen onderling van de overige spelers/speelsters waren minimaal waardoor het nog een hele puzzel was om de juiste uitslag op papier te krijgen. In de top 4 was het eigenlijk idem dito, aangezien de uitslag van de laatste wedstrijd bepalend was wie er 1e, 2e, 3e of 4e zou worden. Uiteindelijk wist Hermen van de Schootbrugge met 10 punten knap de clubkampioen van 2023 te worden. Voor plek 2 t/m 4 moest er weer wat rekenwerk aan te pas komen. Hieruit bleek dat Johan Bosman heel knap de 2e plek wist te bemachtigen. Wiebren van de Schootbrugge completeerde het podium door 3e te worden. Jeroen Rotman werd 4e.

Tijdens de clubkampioenschappen werden er nog meer bloemen uitgereikt. Jan Hertsenberg werd gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap, iets wat uiteraard een bloemetje verdiend.

Tevens werden team 1 (najaarscompetitie 2022) en team 3 (voorjaarscompetitie 2023) afgelopen seizoen kampioen wat uiteraard ook een bloemetje verdiend.

Aansluitend op de clubkampioenschappen werd bij de familie Puttenstein traditiegetrouw een feestavond gehouden in de vorm van een barbecue en een gezellig samenzijn.

Al met al was het weer een geslaagde clubdag!