Spring naar inhoud

2023-04-15 Delta Impuls 1 – Pearle Wezep 1

Delta Impuls maatje te groot voor TTV Pearle Wezep.

De mannen van TTV Pearle Wezep hadden vandaag wederom een zware kluif tijdens de uitwedstrijd tegen Delta Impuls uit Heerenveen. Wezep trad deze keer aan met Wiebren, Eljakim en Johan die vandaag inviel in het eerste team. Johan speelde zeer verdienstelijk maar wist deze middag niet tot winst te komen, wel snoepte hij 2 keer een game af van de tegenstander. Ook Eljakim kwam niet tot winst, maar ook hij wist 2 keer een game te winnen. Wiebren redde de eer aan Wezeper kant en wist 1 partij winnend af te sluiten. De dubbel werd gespeeld door Wiebren en Eljakim deze partij ging met 3-1 naar de noorderlingen. Waardoor er een 9-1 nederlaag geleden werd.

Volgende week staat alweer de laatste competitiewedstrijd op het programma en wel tegen Doto, wederom een tegenstander uit het hoge noorden, namelijk uit Siddeburen. De vorige ontmoeting eindigde destijds in een 5-5 gelijkspel, wellicht kunnen de mannen van TTV Pearle Wezep dit resultaat evenaren of zelfs verbeteren.
Aanmoedigingen zijn op 22 april vanaf 14:00 uur van harte welkom.