Spring naar inhoud

2023-04-22 Pearle Wezep 1 – DOTO 1

Winst voor TTV Pearle Wezep 1

In de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie hebben de mannen een 7-3 overwinning geboekt tegen DOTO uit Siddeburen. De gasten kwamen met 2 i.p.v. 3 spelers naar Wezep wat inhield dat de wedstrijd begon met een 3-0 voorsprong voor TTV Pearle Wezep.

Hermen, Wiebren en Eljakim speelden deze keer namens Wezep. Eljakim kwam niet tot een winstpartij, Hermen won 1 partij en samen met broer Wiebren werd de dubbel ook gewonnen.

Wiebren bekroonde een uitstekend seizoen vandaag met 2 winstpartijen waarvan 1 tegen een zeer sterke speler, wat hem aardig wat individuele ratingpunten opleverde. De voorjaarscompetitie zit er alweer op. De komende weken zullen diverse spelers van TTV Pearle Wezep nog meedoen aan de bekercompetitie en aan diverse toernooien. Tevens zal er de komende maanden nog gewoon doorgetraind worden, dus mocht u een keer een balletje willen slaan en kennis wilt maken met de tafeltennissport, u bent van harte welkom. Daarna kunnen de spelers en speelsters van een welverdiende vakantie genieten om medio september het batje weer ter hand te nemen.