Spring naar inhoud

2023-04-14 Pearle Wezep 4 – Harderwijk 2 / Pearle Wezep 5 – NTC Leogang 3

Deze week is het mijn beurt (Bert van Weeghel) om een stukje te schrijven. Maar toeval wil dat we met team 3 deze week niet hoeven te spelen vanwege Pasen. De wedstrijd tegen De Lieverdjes was al vorige week maandag. Toen hebben we een poging gedaan om een definitieve voorsprong te pakken om kampioen te worden in de 2e klasse, maar we bleven steken op 3-7. Nu moeten we het doen in de laatste wedstrijd tegen Heino op 21 april. Groot voordeel is dat de overige tegenstanders die week al gespeeld hebben, zodat we precies weten wat ons te doen staat. De vraag is alleen of Gert-Jan Doorneweerd met die druk kan omgaan 😊.

Vanavond heb ik bardienst zodat ik team 4 en 5 in actie kan zien komen tegen Harderwijk en Leogang (Nunspeet). Bij Harderwijk speelt een oude bekende: Bert Monster. Maar eerst was Jan Hertsenberg tegen Cris waarbij hij nog niet goed los gespeeld was en ook nog heel veel pech bleek te hebben. Kees van Elst kon daarna met moeite een 2-0 voorsprong vasthouden door uiteindelijk met 11-7 te winnen in de 5e game. Wilbert de Groot tegen Bert Monster was een makkie. Vroeger was Bert Monster een lastige taaie tegenstander maar Wilbert had er nu geen enkele moeite mee. De dubbel Jan / Wilbert had wat meer moeite en verloor. Hierdoor moesten vanaf dat moment alle wedstrijden gewonnen worden om nog kampioen te worden. Helaas ging het bij de eerste wedstrijd van Kees al mis en kwam het 4e team op een 2-3 achterstand.

Einduitslag 5-5

2023-04-14 Pearle Wezep 4 - Harderwijk 2 - Pearle Wezep 5 - NTC Leogang 3 001
2023-04-14 Pearle Wezep 4 - Harderwijk 2 - Pearle Wezep 5 - NTC Leogang 3 002