Spring naar inhoud

Vlaggenschip van TTV Pearle Wezep voortvarend van start

Het 1e team van TTV Pearle Wezep is de najaarscompetitie 2022 goed begonnen. De eerste 2 wedstrijden werden namelijk gewonnen. De eerste wedstrijd was uit tegen Swift uit Deventer. Het team bestaat dit seizoen uit de volgende personen: Jeroen Rotman, Hermen van de Schootbrugge, Wiebren van de Schootbrugge, Eljakim Doorneweerd en nieuwkomer Thomas Wijnhout.

Tegen Swift speelden de gebroeders van de Schootbrugge en Thomas. De wedstrijd verliep uitstekend voor de mannen van TTV Pearle Wezep, er werd namelijk een 2-8 overwinning geboekt. Swift bood overigens prima partij getuige de 5 wedstrijden die over de volle 5 games gingen. Thomas bleef knap ongeslagen en Hermen en Wiebren wisten ook keurig 2 partijen te winnen, ook de dubbel werd door Wiebren en Thomas in winst omgezet. De tweede wedstrijd werd er thuis tegen Entac uit Enschede gespeeld. Deze wedstrijd wisten de mannen ook te winnen en wel met 6-4. Wiebren, Thomas en Eljakim speelden dit keer. Thomas bleef wederom knap ongeslagen, Wiebren pakte wederom 2 punten en Eljakim bleef deze avond puntloos. Het ogenschijnlijke goede dubbel Wiebren en Thomas won weer, wat het puntentotaal dus op 6 bracht. De Wezepers voeren de ranglijst momenteel aan met 14 punten uit 2 wedstrijden. Gezien de kwaliteiten van het team van TTV Pearle Wezep mogen ze tot één van de titelkandidaten gerekend worden.