Spring naar inhoud

TTV Pearle Wezep stevig aan kop

Na 4 van de 10 wedstrijden gespeeld te hebben staan de mannen van TTV Pearle Wezep fier aan kop in de hoofdklasse van afdeling Oost.

Vorige week werd er met 3-7 gewonnen in en tegen Zwolle. Voor Wezep speelden; Jeroen, Eljakim en Thomas. Jeroen en Thomas kwamen niet in de problemen en wisten knap ongeslagen te blijven. Eljakim speelde prima maar kwam (net) niet tot een overwinning. Ook het dubbel was een prooi voor de Wezepers.

Afgelopen vrijdag kwam Blauw-Wit uit Almelo op bezoek. Voor Wezep speelden dit keer de gebroeders van de Schootbrugge en Thomas. Wiebren en Thomas bleven knap ongeslagen en wonnen samen ook de dubbel. Hermen voegde ook knap 2 punten toe waardoor er een mooie 9-1 overwinning te noteren viel. Door deze resultaten hebben de mannen inmiddels een mooie voorsprong weten te bewerkstelligen. Indien ze de huidige vorm vast kunnen houden, ligt promotie naar de landelijke competitie wellicht in het verschiet.