Spring naar inhoud

Clubkampioenschappen TTV Pearle

WEZEP – Op zaterdag 4 juni zal er bij tafeltennisvereniging Pearle Wezep eindelijk weer een clubkampioen komen. In 2019 was de laatste editie, omdat door de coronapandemie edities 2020 en 2021 noodgedwongen overgeslagen moesten worden. In 2022 is het dan eindelijk weer zover en strijden de tafeltennissers in De Kamphal om de titel.

Julian Plette wist de laatste editie naar zijn hand te zetten, maar hij is dit jaar verhinderd. Het eerste team (Jeroen Rotman, Hermen- en Wiebren van de Schootbrugge en Eljakim Doorneweerd) is in het geheel aanwezig. Hermen, Jeroen en Wiebren worden gezien als grootste favorieten, maar er zijn meer gegadigden om op het podium te komen. Ook in het tweede team zitten kanshebbers voor een plekje in de topdrie.

Vanaf ongeveer 10:00 zullen de eerste wedstrijden gespeeld worden en tussen 15:00 en 16:30 is het tijd voor de finale. Geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de sporthal. Via onze website zal er een liveblog worden bijgehouden met updates over de stand en wedstrijden.

De grote zaal is aanstaande zaterdag het decor voor de Clubkampioenschappen.