Spring naar inhoud

TTV Pearle Wezep naar de 3e divisie na kampioenschap

De hoofdmacht van TTV Pearle Wezep heeft afgelopen vrijdag met nog 1 wedstrijd te spelen het kampioenschap reeds behaald na een 6-4 overwinning tegen Blauw wit uit Almelo.

Er moest nog even gewacht worden op de uitslag van een wedstrijd een dag later. Deze wedstrijd eindigde in 5-5 waardoor de mannen van TTV Pearle Wezep niet meer in te halen zijn. Afgelopen vrijdag speelden Hermen, Jeroen en Eljakim. Hermen bleef knap ongeslagen, Jeroen wist 2 punten binnen te halen en Eljakim voegde 1 punt toe waardoor er een mooie 6-4 overwinning genoteerd kon worden. Door het behalen van het kampioenschap mogen de heren van TTV Pearle Wezep in de voorjaarscompetitie 2023 voor de 2e keer in de historie uitkomen in de landelijke 3e divisie wat een uitstekende prestatie genoemd mag worden. Het kampioensteam bestond deze competitie uit Jeroen, de broers Hermen en Wiebren, Eljakim en het jonge talent Thomas die het hele seizoen knap ongeslagen wist te blijven. Helaas zal Thomas de komende competitie niet spelen voor TTV Pearle Wezep aangezien hij ook speelt in het 1e jeugdteam van Swift Deventer die uit gaan komen in de kampioenspoule. Uitkomen in beide competities staat de bond helaas niet toe. Handhaving in de 3e divisie zal het doel zijn voor de mannen uit Wezep en we wensen ze daarbij veel succes.