Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep uit naar Hilversum

Op zaterdag 2 april stond de uitwedstrijd tegen TTV Hilversum op het programma van de eerste divisie spelende dames van TTV Pearle Wezep. Slechts twee van de drie speelsters van Wezep waren in de gelegenheid om af te reizen naar Hilversum, Hetty Kamphorst en Jenny Rotman.

Ondanks het veel hogere niveau Hilversum was de inzet van Hetty en Jenny er niet minder om. De veel jongere speelsters van Hilversum konden niet ‘freewheelend’ alle punten pakken. Hetty verloor de eerste set in vijf games, de tweede in vier. Jenny verloor de eerste game in vier sets. Het dubbel ging ook naar Hilversum. Hetty verloor een set in een 18-16, voor de toeschouwers een bloedstollende set.

De twee dames gingen met lege handen, maar wel met een tevreden gevoel naar huis omdat ondanks het niveau verschil flink weerstand is gegeven.

Komende zaterdag staat thuiswedstrijd tegen de Treffers uit Roelofarendsveen op het programma. De wedstrijd in de Kamphal in Wezep begint om 14.00 uur. Toeschouwers zijn welkom.

Hetty en Jenny tijdens het dubbelen.