Spring naar inhoud

Nipt verlies dames TTV Pearle Wezep

Door: André Plette
Wezep - Afgelopen zaterdag traden de dames van TTV Pearle Wezep aan tegen SVE uit Utrecht. Hoogstwaarschijnlijk zullen beide teams moeten strijden tegen degradatie. Op voorhand dus voor beide teams een belangrijke wedstrijd. Voor Wezep speelden Hetty, Mirjam en Annerieke. Hetty beet het spits af en speelde zeer verdienstelijk, wel ging het punt naar SVE. Hierna was het Annerieke die het strijdtoneel betrad, alhoewel ze niet haar beste spel liet zien, wist ze het felbegeerde punt wel binnen te slepen. Vervolgens speelde Mirjam een prima wedstrijd maar moest haar tegenstandster wel feliciteren. Hierna mocht  Annerieke aan haar tweede partij beginnen, ook hierin ging het vrij moeizaam maar wist in de beslissende 5e game op prima wijze ruim het verschil te maken, zodat de stand weer in evenwicht was. Hierna speelden respectievelijk Hetty en Mirjam hun tweede wedstrijd, beiden weer met prima spel maar de punten gingen naar de dames van SVE, waardoor de tussenstand op 4-2 kwam. Hierna moest er nog gedubbeld worden. Mirjam en Annerieke speelden beiden uitstekend en wisten het belangrijke aansluitingspunt binnen te slepen, waardoor er uiteindelijk een 4-3 nederlaag als einduitslag genoteerd kon worden. Jeroen werd bereid gevonden om de dames van de nodige tips en aanwijzingen te voorzien, waarvoor hartelijk dank. Verder waren Jan en Andre mee als supporters. De dames kunnen zich opmaken voor een pittige 2e seizoenshelft waarin ze de 3 punten achterstand op de ranglijst op naaste concurrent SVE gaan proberen weg te poetsen. Teamgenoot Annemarie is inmiddels bevallen en is de trotse moeder van een flinke zoon. Wellicht staat de deur nog op een kier om nog enkele potjes mee te kunnen doen in de strijd tegen degradatie. 2 april staat de volgende wedstrijd op het programma tegen de dames van Hilversum.