Spring naar inhoud

Geen punten voor TTV Pearle Wezep

Door: André Plette
Wezep - Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen het sterke Disnierats op het programma, wederom een zware opgave voor de dames van Wezep. Om de doelstelling te halen is elk punt welkom. Helaas slaagden Jenny, Hetty en Annerieke er deze keer niet in om een partij te winnen. Gezien het spelverloop had er misschien een puntje ingezeten.

Jenny speelde met name haar 2e partij prima en wist een game te winnen, ook Hetty speelde wederom met veel passie en inzet maar een winstpartij zat er helaas niet in. Annerieke had in haar 2e wedstrijd wel mogelijkheden maar verloor nipt. Ook in de dubbel die Hetty en Annerieke speelden had er misschien wat meer ingezeten maar ook dit punt ging naar de sympathieke dames van Disnierats uit Hoorn. De komende 2 wedstrijden zijn tegen respectievelijk DHC uit Delft en SVE uit Utrecht, wellicht liggen hier wat meer mogelijkheden voor de dames van TTV Pearle Wezep, aangezien deze twee teams als grootste concurrenten worden gezien. Komende week staat er geen wedstrijd gepland voor de dames uit Wezep, de eerstvolgende wedstrijd is de thuiswedstrijd op 12 maart tegen DHC uit Delft. In deze wedstrijd zal Mirjam haar debuut maken in het damesteam van TTV Pearle Wezep.