Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep snoepen 2 punten van titelkandidaat De Treffers af

Door: André Plette
Wezep - Deze keer stond de uitwedstrijd tegen titelkandidaat de Treffers uit Roelofarendsveen op het programma. Op voorhand wederom een pittige wedstrijd. Jenny, Hetty en Annerieke namen het op tegen de sympathieke dames van de Treffers. Trainer/coach Jeroen Rotman was mee om de dames van tips en aanwijzingen te voorzien, waarvoor hartelijk dank.
Jenny beet het spits af en moest haar tegenstander Maaike na 3 games feliciteren, vervolgens nam Hetty het op tegen Nancy, ook deze wedstrijd ging naar de tegenstander. De volgende wedstrijd was die van Annerieke tegen Coco, de dames maakten er een mooie strijd van waardoor er een beslissende 5e game gespeeld moest worden, deze ging met 5-11 naar Annerieke, waardoor het 1e punt van de middag binnen was. De volgende wedstrijd was die van Hetty tegen Maaike, na prima spel van Hetty was het Maaike die de wedstrijd naar haar toe trok. Hierna mocht Jenny het opnemen tegen Coco, elke game wist Jenny wat meer punten te scoren maar de winst ging naar Coco. De laatste enkelpartij was die tussen Annerieke en Nancy, in de eerste 2 games had Annerieke weinig grip op het spel van Nancy waardoor ze al snel tegen een 2-0 achterstand aankeek. De 3e game ging aanzienlijk beter maar ging ook nipt naar Nancy. Wat een 5-1 tussenstand betekende.  Tenslotte stond de dubbel nog op het programma en die ging toch enigszins verassend naar Hetty en Annerieke,  beide dames speelden ook uitstekend in deze dubbel, daar waar Maaike en Nancy net wat teveel foutjes maakten. Hierdoor stond er uiteindelijk een 5-2 einduitslag op het scorebord waar de dames uit Wezep zeer tevreden mee mogen zijn. Na de wedstrijd werd er gezellig nog wat nagepraat onder het genot van een heerlijk bereidde maaltijd door de thuisploeg.