Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep kampioen

Door: André Plette
Wezep - De dames hebben hun favorietenrol waar gemaakt, ze zijn namelijk kampioen geworden in de landelijke 2e divisie, wat inhoudt dat ze in de voorjaarscompetitie van 2022 voor het eerst in de geschiedenis van TTV Pearle Wezep uitkomen in de 1e divisie. Dit is het één na hoogste niveau in de nationale tafeltennis competitie, wat uiteraard een uitstekende prestatie genoemd mag worden. Het team bestaat uit: Jenny Rotman, Hetty Kamphorst, Annemarie Zijnstra en Annerieke Plette. Annemarie zal de komende competitie helaas geen deel uitmaken van dit succesvolle team, reden hiervoor is dat ze in blijde verwachting is. Het damesteam hoopt uiteraard dat Annemarie spoedig weer deel uit zal maken van het team. Voor de komende competitie zou een aanvulling van het team dan ook wenselijk zijn, onderhandelingen hiervoor zijn inmiddels in een vergevorderd stadium. Doelstelling voor het komende zal handhaving zijn, dit zal geen eenvoudige opgave worden maar de dames zullen er alles aan doen om deze doelstelling te halen.