Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep stevenen af op kampioenschap

Door: André Plette
Wezep - Het damesteam van TTV Pearle Wezep kan de titel bijna niet meer ontgaan na 2 ruime overwinningen.

2 weken geleden stond de uitwedstrijd tegen SVE uit Utrecht op het programma. Deze wedstrijd werd met 2-8 ruim gewonnen. Jenny pakte weer knap een punt, de beide A' s (Annemarie en Annerieke) wonnen beiden 3 maal en samen het dubbelspel.

Deze zaterdag (27 november) stond de thuiswedstrijd tegen Buitenpost op het programma. Deze beide teams zijn over het algemeen aardig aan elkaar gewaagd, echter deze keer was het anders. Ditmaal speelden Hetty, de beide A' s (Annemarie en Annerieke). Hetty won knap 2 wedstrijden en de beide A' s bleven wederom ongeslagen en wonnen tevens het dubbelspel.

Als het programma afgewerkt kan worden staat de laatste competitieronde 11 december gepland, dan ontvangen de dames van TTV Pearle Wezep Trias uit Twello. Voor Trias lijkt het bijna een onmogelijke opgave om de dames uit Wezep nog van de eerste plaats af te houden, maar op papier zou het nog mogelijk zijn. Maar het lijkt zeer waarschijnlijk dat de dames het in de volgende competitieronde een divisie hoger, namelijk de 1e divisie mogen proberen. Annemarie zal deze competitie aan haar voorbij moeten laten gaan ivm haar zwangerschap. Het damesteam van Wezep wenst haar dan ook een goede zwangerschap toe en hopen haar over een tijdje weer te verwelkomen in de 1e divisie.