Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep en Trias in evenwicht

Door: André Plette
Wezep - Vandaag (6 nov.) stond de belangrijke uitwedstrijd tegen de nummer 2 op de ranglijst op het programma,  namelijk tegen de dames van Trias uit Twello. Dat niet ze niet voor niets op plek 2 staan bleek wel. De beide teams waren namelijk goed aan elkaar gewaagd,  getuige de puntendeling.  Voor Wezep betraden vandaag Jenny, Hetty en Annerieke het toneel. Jenny wist wederom knap een partij te winnen, Hetty won er ook 2, en capituleerde pas in de vijfde game in haar laatste wedstrijd.  Ze kan terugzien op prima wedstrijden. Annerieke voegde ook keurig 2 punten toe aan het geheel. De komende weken zal blijken of de dames deze goede reeks een vervolg kunnen geven in de nacompetitie voor eventuele promotie naar de 1e divisie.