Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep winnen wederom

Door: André Plette
Wezep - De dames van TTV Pearle Wezep hebben de vijfde competitieronde weer winnend weten af te sluiten. De thuiswedstrijd tegen de dames van Hutaf uit Huissen werd met 7-3 gewonnen.  Deze keer speelden Jenny, Hetty en Annemarie. De drie dames speelden allen prima. Jenny zat dicht bij een winstpartij maar het kwartje viel net de andere kant op. Hetty en Annemarie wisten ongeslagen te blijven en wisten samen het dubbel ook winnend af te sluiten. Komende zaterdag staat de belangrijke uitwedstrijd tegen Trias uit Twello op het programma. Trias staat namelijk 2e met slechts 4 punten minder dan TTV Pearle Wezep. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Na deze competitieronde zullen de bovenste 4 teams onderling gaan uitmaken wie er gaat promoveren tijdens de play-offs.