Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep blijven goed presteren

Door: André Plette
Wezep - Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen SVE uit Utrecht op het programma. De dames van Wezep waren erg gemotiveerd om de goede reeks wedstrijden voort te zetten. Vandaag werd het meest ervaren team opgesteld met; Jenny, Hetty en Annemarie. Annemarie en Hetty kwamen deze middag niet echt in de problemen en wisten hun partijen allemaal winnend af te sluiten, tevens wisten ze samen het dubbelspel te winnen. Jenny had ook weer een prima middag en won weer knap een partij wat een mooie 8-2 overwinning betekende. Volgende week worden er geen wedstrijden gespeeld op landelijk niveau. 30 oktober staat de volgende thuiswedstrijd op het programma tegen de dames van Hutaf uit Huissen. De dames blijven met deze mooie uitslag lijstaanvoerder in de competitie.