Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep blijven ongeslagen

Door: André Plette
Wezep - Deze zaterdag stond de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Nijmegen op het programma. De dames van TTV Pearle Wezep voeren de ranglijst aan, dus met dat in het achterhoofd zou een overwinning niet ondenkbaar zijn. De dames uit Nijmegen gaven echter goed tegenstand, wat enkele spannende wedstrijden opleverde. Aan het eind van de middag/begin van de avond stond er een 2-8 overwinning voor de dames uit Wezep op het scorebord. Jenny won heel knap een partij en Annemarie en Annerieke wonnen beiden 3 maal en tevens het dubbelspel. De volgende wedstrijd van de dames uit Wezep is de thuiswedstrijd (16-10-2021) tegen SVE uit Utrecht. De dames zullen er alles aan doen om wederom een goed  resultaat te halen om zo de koppositie vast te kunnen houden.

Annerieke Plette in actie
Annerieke Plette in actie