Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep zetten zegereeks voort

Door André Plette
Wezep - De dames van TTV Pearle Wezep hebben ook hun 3e wedstrijd met een 7-3 overwinning afgesloten.  Voor Wezep speelden deze middag Hetty,  Annemarie en Annerieke. Tegenstander van vandaag was VVV uit Leidschendam. Gezien de stand op de ranglijst beloofde het een spannende middag te worden. Annemarie kwam wederom niet in de problemen deze middag en won al haar drie partijen weer vrij eenvoudig. Samen met Annerieke werd ook het dubbelspel gewonnen.  Annerieke won 2 maal en Hetty 1 maal wat het totaal dus op 7 punten bracht. Na een blik op de ranglijst kunnen we concluderen dat de dames nog volop mee doen om een felbegeerde plek bij de eerste 4 te bemachtigen wat recht geeft op nacompetitie voor promotie naar de 1e divisie. Wellicht is dat nog wat te hoog gegrepen maar tot dusver liggen de dames goed koers. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Nijmegen op het programma, de dames zullen er uiteraard alles aan doen om deze mooie reeks een goed vervolg te geven.