Spring naar inhoud

Remise voor dames TTV Pearle Wezep

Door: André Plette
Wezep - Vandaag stond voor de dames uit Wezep de uitwedstrijd tegen Nijmegen op het programma. Het werd geen gemakkelijke middag voor Pearle Wezep.

Met de smaak van de vorige 3 overwinningen nog in de mond werd er afgetrapt door Annemarie, wat traditiegetrouw een 1-0 voorsprong betekende.  Vervolgens speelde Annerieke,  helaas verloor ze in vijven, waardoor de stand weer in evenwicht was. De uiterst fanatieke Jenny speelde zeer verdienstelijk maar trok met 3 keer 11-9 net aan het kortste eind.  Vervolgens wonnen Annemarie en Annerieke het dubbelspel waardoor het weer gelijk werd (2-2). Vervolgens werden de punten evenredig verdeeld, aan Wezeps kant won Annemarie nog 2 maal en Annerieke 1 maal, wat dus resulteerde in een 5-5 gelijkspel. Trainer / coach Jeroen was vandaag bereid om de dames van deskundige tips te voorzien, waarvoor dank. Een blik op de ranglijst laat zien dat een plek bij de eerste vier nog zeker tot de mogelijkheden behoord aangezien de dames momenteel tweede staan. Echter nummer drie heeft een wedstrijd minder gespeeld en kan nog een plekje stijgen. Er staan nog 3 wedstrijden gepland, waarvan 2 thuiswedstrijden en 1 uitwedstrijd. Het beloofd dus nog een spannend slot van de competitie te worden.