Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep boeken wederom een overwinning

Door André Plette
Wezep - De dames hebben ook de 2e competitiewedstrijd in de landelijke 2e divisie winnend afgesloten. Hiervoor moest de equipe uit Wezep naar Buitenpost,  een oudgediende uit de 3e divisie. Er werd weer fanatiek gestreden om de punten door de dames.  Dit keer speelden Jenny, Hetty en Annerieke. Jenny speelde net als vorige week weer prima wedstrijden en werd hiervoor beloond en haalde knap een punt binnen. Annerieke speelde gaandeweg de middag/avond steeds beter en zorgde voor twee punten.  Op Hetty stond vandaag geen maat en won knap al haar drie partijen. Hetty en Annerieke wonnen na een spannende wedstrijd ook het dubbelspel waardoor er na ruim 3 uur tafeltennissen een mooie 3-7 overwinning bijgeschreven kon worden op het sympathieke damesteam uit Buitenpost. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen VVV uit Leidschendam op het programma,  de dames hopen deze uitstekende start van de competitie een goed vervolg te kunnen geven om zo wellicht bij de eerste vier te eindigen wat recht geeft op nacompetitie.