Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep draaien goed mee in de 3e divisie

Door: Harmke Puttenstein
WEZEP – Zaterdag 12 oktober werd de uitwedstrijd gespeeld in Utrecht. Annerieke, Lianne en Harmke wonnen ieder twee wedstrijden en het dubbel werd gewonnen door Annerieke en Lianne (3-7).

Halverwege de competitie staan ze op een nette derde plek, met 21 punten. Leiden en Buitenpost staan met 22 punten bovenaan. De teams zijn allemaal wel aan elkaar gewaagd, er kan nog van alles gebeuren met nog 4 wedstrijden te gaan. De volgende thuiswedstrijd tegen Dalfsen is op zaterdag 19 oktober in de Kamphal in Wezep en begint om 14.00 uur. Van de uitwedstrijden is Dalfsen het meest in de buurt. De overige drie uitwedstrijden zijn in Buitenpost, Utrecht en Leiden. Er worden dus heel wat kilometers gereden om competitie te spelen.