Spring naar inhoud

Ruime overwinning dames TTV Pearle Wezep tegen DTV Dalfsen

Door: André Plette
WEZEP – De dames van TTV Pearle Wezep kregen het damesteam uit Dalfsen op bezoek nadat ze 2 weken geleden elkaar ook al troffen in Dalfsen. Toen was het Dalfsen wat met 6-4 zegevierde,  echter nu waren de rollen omgedraaid en stond er aan het eind van de middag een 9-1 overwinning voor Wezep op het wedstrijdformulier.

Hetty en Annerieke wonnen beiden hun 3 enkelpartijen, ook wonnen ze samen de dubbel. Ook Jenny was goed op dreef en won knap 2 partijen.  Door dit mooie resultaat nestelen de dames van Wezep zich op de 1e plaats op de ranglijst, wel dient er vermeld te worden dat er door de nummers 2 en 3 nog een wedstrijd  gespeeld moet worden wat dus voor een enigszins geflatteerd beeld zorgt.  Maar ondanks dat doen de dames van Wezep dus nog volop mee voor het kampioenschap.

Team Gespeeld Punten
Wezep 1 5 30
Docos-wolkyshop.nl 1 4 22
Buitenpost 1 4 22
DTV '84 1 5 19
SVE 3 4 16