Spring naar inhoud

Nipt verlies dames TTV Pearle Wezep

Door: André Plette
WEZEP - Vandaag stond de lastige uitwedstrijd tegen Dalfsen op het programma. Het team uit Dalfsen bestaat uit zeer sterk spelende dames dus dat het een moeilijke middag zou worden stond al wel vast.  Niets was dan ook minder waar. Na 6 wedstrijden gespeeld te hebben keken Jenny,  Annerieke en Lianne tegen een 5 - 1 achterstand aan. Met nog 4 wedstrijden te gaan zag het er dus niet zo rooskleurig uit.  Echter 3 van deze 4 wedstrijden werden gewonnen waardoor er een nipte 6 - 4 nederlaag geleden werd. Annerieke wist haar 3 potjes knap te winnen, Lianne speelde ook prima en won 1 maal, Jenny speelde ook verdienstelijk maar kwam deze keer niet tot winst.  Al met al kan er teruggekeken worden naar wederom een leuke en sportieve middag. Over 2 weken staat de return tegen deze sympathieke dames op het programma. Volgende week staat uitwedstrijd tegen sve uit Utrecht op het gepland waar de dames uit Wezep hun beste beentje weer voor hopen te zetten. Een blik op de ranglijst laat zien dat er nog van alles mogelijk is voor de teams uit deze competitie,  wordt dus vervolgd.