Spring naar inhoud

Prima seizoenstart van het damesteam van Wezep

Door: André Plette
WEZEP - De dames van TTV Wezep hebben de eerste 2 wedstrijden van de najaarscompetitie inmiddels gespeeld.  De eerste wedstrijd was tegen Docos uit Leiden.  Beide teams speelden met 2 speelsters, waardoor er in totaal 9 punten te verdelen waren.  Voor Wezep speelden dit keer Hetty en Annerieke. Hetty won er 1 en verloor er 1, Annerieke won er 2 en het dubbelspel werd nipt verloren waardoor er uiteindelijk een 5-4 overwinning genoteerd kon worden.  Beide dames speelden overigens prima. De 2e wedstrijd was de uitwedstrijd tegen Buitenpost.Deze keer speelden Jenny,  Harmke en Annerieke.  Ook dit keer waren de dames goed op dreef en werden er mooie wedstrijden gespeeld.  Uiteindelijk kwam er een 5-5 gelijkspel uitrollen.  Jenny en Harmke wonnen beiden 1 maal, Annerieke wist 3 maal te winnen.  Jenny en Annerieke speelden de dubbel, Buitenpost wist dit te winnen, waarmee de puntendeling een feit was.  Na deze enerverende wedstrijden hadden de dames wel trek gekregen en werd er  het pannenkoekenhuis "Landzicht" aangedaan. Er was waarschijnlijk nog energie over want er werd nog overwogen om een potje midgetgolf in the dark te spelen. Maar daar werd uiteindelijk toch maar vanaf gezien.  Er werd vervolgens erg lekker gegeten in diverse pannenkoeken en patat met saté om vervolgens tevreden huiswaarts te keren. Al met al kan terug gekeken worden naar een leuke, gezellige en sportieve dag.