Spring naar inhoud

Dames TTV Wezep winnen ruim

Door: André Plette
WEZEP - Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Entac uit Enschede op het programma, wederom een oude bekende. Hetty, Jenny en Annerieke namen het op tegen Lotte, Tessa en Marjolein. De dames van Wezep waren goed op dreef, er werd namelijk met 9-1 gewonnen.

Hetty en Jenny wonnen beiden hun 3 partijen, Annerieke wist er 2 te winnen en Hetty en Annerieke wisten uiteindelijk de dubbel alsnog te winnen na eerst 0-2 achter te hebben gestaan. In totaal werden er 4 partijen in 5 games gespeeld waarvan er 3 naar de dames van Wezep gingen. Waar Jenny de laatste wedstrijden een paar keer nipt in vijven verloor bleek ze deze middag onverslaanbaar en zeer vast in haar spel en won dus knap haar 3 partijen. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Buitenpost op het programma, deze 2 teams staan erg dicht bij elkaar, het beloofd dus een spannnende middag te worden in het Noorden van het land.