Spring naar inhoud

Stand van zaken: Team 5

Door: André Plette
Halverwege de competitie staat team 5 op een 2e plaats, wel dient hierbij vermeld te worden dat er ten opzichte van de andere teams 1 of zelfs 2 wedstrijden meer gespeeld zijn. Desalniettemin lijkt het erop dat team 5 zich zal mengen in de strijd om plekje 2 of 3, alhoewel plek 4 en 5 ook nog tot de mogelijkheden behoord. Kampenion zal naar alle waarschijnlijkheid kampioen gaan worden.

Hoogste doel waar de equipe van coach Henk de komende weken voor gaat spelen is dus plek 2, waar ze dan ook vol voor zullen gaan, grootste cuncurrent voor deze felbegeerde plek lijken de buren uit Elburg. Dit team heeft o.a. Hetty en Gerard in de gelederen. 29 maart staat de thuiswedstrijd tegen de Batfighters op het programma, wat dus een spannende confrontatie lijkt te gaan worden.