Spring naar inhoud

TTV Wezep verliest, maar boekt progressie

WEZEP – Tafeltennisvereniging Wezep heeft ook de vierde wedstrijd van het seizoen niet weten te winnen. In de Kamphal werd er enigszins geflatteerd met 3-7 verloren van De Brug. Jeroen Rotman en Wiebren van de Schootbrugge wonnen beiden een partij.

Jeroen Rotman

TTV Wezep kreeg dus zeven punten om de oren, maar vier daarvan werden in een vijfsetter beslist. Wezep is er niet in geslaagd om deze dag een vijfsetter naar zich toe te trekken. De verschillen tussen beide teams was deze middag kleiner dan de uitslag doet vermoeden.

Wel was te zien dat de tafeltennissers steeds beter beginnen te spelen naarmate het seizoen vordert. De tafeltennissers boeken progressie en hopen dat vanaf komende wedstrijd ook in de competitiestand te kunnen bewerkstelligen. Aanstaande zaterdag 16 maart komt Kampen op bezoek en dit lijkt voor Wezep, met alle respect voor Kampen, de ideale tegenstander op dit moment. Toch moet Wezep er ook voor waken dat het niet de vijfde nederlaag om de oren krijgt.