Spring naar inhoud

Stand van zaken: Team 4

Door: André Plette
Team 4 begon deze competitie met de op papier moeilijke tegenstander Leogang uit Nunspeet, dit team heeft namelijk als doelstelling ‘kampioen’ worden. Voor team 4 speelden deze keer; De jonkies Lianne, Annerieke en André. De wedstrijd pakte voor team 4 prima uit met een 7-3 overwinning, wat een prima begin van de competitie was.

Stefan Boer

De volgende wedstrijd was de uitwedstrijd naar Zwolle, deze keer speelden Harmke, Lianne en Stefan. Wederom kon er een overwinning bijgeschreven worden, namelijk een 4-6 overwinning. Vervolgens stond de thuiswedstrijd tegen Emmeloord op het programma, waar Gertjan, Annerieke en André ten tonele kwamen. Het werd een kopie van de eerste thuiswedstrijd, namelijk wederom een 7-3 overwinning.

Een week later mochten Gertjan, Stefan en André het tegen de buren uit ( in) Kampen opnemen, het bleek een lastige avond voor team 4 te worden, wat uiteindelijk een 5-5 gelijkspel opleverde, waarmee team 4 uiteindelijk wel tevreden mee was. Harderwijk was de laatste horde die genomen moest worden in de eerste seizoenshelft. Deze thuiswedstrijd namen Gertjan, Stefan en Lianne de honneurs waar namens team 4, ze deden dit uitstekend en wisten met 7-3 te winnen. Waarmee team 4 halverwege de competitie op een gedeelde 1e plaats staat met Harderwijk , beide teams hebben namelijk 32 punten, echter de concurrentie ligt op de loer.

Team 4 wacht dus nog een spannende tweede seizoenshelft, waar nog van alles mogelijk is. Team 4 moet het deze najaarscompetitie helaas zonder Henk van Diepen doen vanwege gezondheidsklachten, we hopen dat Henk spoedig weer aan kan sluiten in competitieverband. Wel is Henk al diverse keren geweest als supporter wat zeer op prijs wordt gesteld door de vereniging.