Spring naar inhoud

Stand van zaken: Team 2

Door: Emile Mensink
Na een zomer vol ontspanning was het weer tijd om te gaan sporten. Nu zijn we ondertussen vijf wedstrijden verder tijd om de balans op te maken. Voor het tweede team begon het seizoen eigenlijk de dinsdag voor de eerste wedstrijd. Dit was het moment namelijk waarop de veteraan van het team Emile nog even proberen wat conditie op te bouwen door samen met een aantal collega’s te gaan zelf zaalvoetballen.

Johan Bosman

Dit was niet zo’n heel goed plan omdat hij na 6 minuten al door zijn enkel ging en daardoor waarschijnlijk voor de rest van het seizoen is uitgeschakeld. Dit was niet de beste planning, omdat dit seizoen voor het eerst met drie spelers gespeeld ging worden.

Johan en GerJan moeten het dit seizoen dus hebben van de invallers. Voor het ego van Emile is het al goed dat deze niet alle wedstrijden winnen. Voor het team en de vereniging is het natuurlijk jammer. In competitie met veel van dezelfde teams waren vorig jaar bijna kampioenschap werd behaald is het nu vechten voor de punten en handhaving

Tegen Dronten, Heino Leogang in Smash 70 zijn wij er niet genoeg punten gehaald om de winst binnen te slepen. De laatste wedstrijd tegen Zwolle is wel winnend afgesloten. Helaas staan we hiermee nog steeds op een één na laatste plaats. We staan niet heel ver achter de andere teams die boven aan staan en met het goede spel wat Johan en Gerjan hebben laten zien moet handhaven op een redelijke plek er dit seizoen nog wel inzitten. Helaas zal dit een doelstelling moeten zijn voor dit seizoen. Volgend seizoen gaan we meedoen voor het kampioenschap.

In ieder geval willen we invallers Bert, Gert-Jan en Stefan vast bedanken voor het meespelen, de gezelligheid en de behaalde punten in de eerste helft. In de tweede helft zullen wij ook nog invallers hard nodig hebben. Ook wordt mentale steun en (goed) coachen natuurlijk ook gewaardeerd door ons.