Spring naar inhoud

Fraaie overwinning TTV Bosman

Door: Eljakim Doorneweerd

WEZEP - TTV Bosman heeft in eigen huis een fraaie 7-3 overwinning geboekt op DTV '84 uit Dalfsen. De Wezepers zijn hierdoor gestegen naar de derde plaats op de ranglijst en staan zeven punten boven de degradatiestreep.

Jeroen Rotman en Eljakim Doorneweerd.

TTV Bosman begon goed aan de wedstrijd, want na vijf gespeelde partijen stond de stand op 4-1. Dalfsen kwam nog terug tot 4-2, maar minder dan twee punten verschil zouden het niet meer worden. Wezep liep uit naar 5-3 en ook de laatste twee partijen werden gewonnen. Hermen van de Schootbrugge en Jeroen Rotman wonnen twee partijen. Zij wonnen ook samen het dubbel. Eljakim Doorneweerd wist knap zijn eerste twee winstpartijen in de Hoofdklasse te pakken.

Komende zaterdag treft TTV Bosman opnieuw DTV '84, maar dan in Dalfsen. DTV '84 zal dan gebrand zijn op een betere uitslag, dus TTV Bosman zal weer goed voor de dag moeten komen. Aanvang is 14:00.