Spring naar inhoud

TTV Bosman buigt het hoofd voor Kampen

Door: Eljakim Doorneweerd
WEZEP - Tafeltennisvereniging Bosman Wezep heeft een zure nederlaag geleden tegen Kampenion. De Kampenaren waren met 8-2 te sterk voor de Wezepers. Een geflatteerde, maar terechte nederlaag. Ondanks het verlies hebben beide partijen mooie wedstrijden laten zien.

Wezep reisde met goede moed af naar Kampen voor de onderlinge confrontatie tegen de koploper. Sportief gezien kan deze wedstrijd gauw worden vergeten, want van de zes vijfsetters viel er maar één de kant van Wezep op. Hermen van de Schootbrugge was de enige die een partij wist te winnen en samen met Jeroen Rotman won hij ook de dubbel. Jeroen kreeg de nodige kansen om partij(en) te winnen, maar uiteindelijk ontbrak het aan scherpte bij hem in de eindfase. Dat gold ook voor Eljakim Doorneweerd in zijn eerste partij. Hij wist twee matchpoints niet te verzilveren en blijft daarmee na twee competitiewedstrijden op nul winstpartijen. Jeroen heeft dit seizoen zes van zijn twaalf gespeelde partijen gewonnen, Hermen staat op vijf uit twaalf.
Wezep staat nu op de vierde plaats en heeft de punten hard nodig. Komende zaterdag speelt TTV Bosman thuis in de Kamphal tegen DTV '84. Aanvang is 14:00.