Spring naar inhoud

Dames van tafeltennisvereniging Wezep spelen remise in Utrecht

Door: André Plette
WEZEP - Het damesteam van tafeltennisvereniging Wezep heeft zich goed weten te herstellen na de 8-2 nederlaag vorige week in Leiden. In Leiden bleek het een moeilijke opgave om wat punten mee te nemen naar Wezep, aangezien de tegenstanders een erg sterk team opgesteld hadden.

Annerieke Plette en Lianne Puttenstein (links)

 

Jenny Rotman, Lianne Puttenstein en Annerieke Plette boden echter prima tegenstand, maar kwamen vaak net iets te kort op de belangrijke momenten. Lianne en Annerieke wisten beiden 1 wedstrijd te winnen, de prima spelende Jenny helaas net niet. Deze zaterdag stond de uitwedstrijd tegen SVE uit Utrecht dus op het programma, een op papier gelijkwaardige tegenstander, wat uiteindelijk ook bleek gezien de uitslag, 5-5. Deze keer betraden Harmke Puttenstein, Lianne Puttenstein en Annerieke Plette de arena namens Wezep. De dames begonnen voortvarend , Lianne en Annerieke wonnen beiden hun 1e wedstrijd, Harmke verloor haar 1e wedstrijd met 3-1. Vervolgens ging de dubbel ook naar de dames van Utrecht, waardoor de stand weer in evenwicht was, 2-2. Vervolgens wisten Harmke, Lianne en Annerieke ieder nog 1 wedstrijd te winnen, waardoor de einduitslag 5-5 werd, al met al een prima uitslag. Volgende week zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Buitenpost op het programma, de uitwedstrijd werd destijds met 7-3 verloren, dus de dames hebben wat goed te maken in eigen huis, mocht u de dames van TTV Bosman Wezep een keer in actie willen zien, zaterdag 13 oktober vanaf 14.00u speelt het damesteam een thuiswedstrijd, een ieder is hartelijk welkom.