Spring naar inhoud

Eerste nederlaag TTV Bosman

Door: Eljakim Doorneweerd
WEZEP – Tafeltennisvereniging Bosman heeft afgelopen vrijdag de eerste nederlaag van het seizoen geleden: 6-4. Jeroen Rotman won twee partijen, Hermen van de Schootbrugge wist eenmaal te winnen en debutant Eljakim Doorneweerd verloor al zijn drie partijen.

Hermen van de Schootbrugge

 

 

 

 

 

 

De Wezepers hebben als doel om dit seizoen te handhaven en na drie gespeelde wedstrijden staat het op de tweede plaats. Vrijdagavond staat de uitwedstrijd tegen koploper Kampenion op het programma en daar hoopt TTV Bosman zoveel mogelijk punten te sprokkelen. De voorsprong van Kampen op Wezep bedraagt zes punten.

De dames van TTV Bosman verloren kansloos met 8-2 van de titelkandidaat. Het jeugdteam heeft duidelijk als doel om kampioen te worden, want het staat na een 2-8 overwinning bovenaan op de ranglijst.