Spring naar inhoud

TTV Bosman wint in Deventer

Tafeltennisvereniging Bosman Wezep heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. In Deventer was het met 4-6 te sterk voor Swift. Door deze overwinning staan de Wezepers op een gedeeld eerste plaats en hebben belangrijke punten gepakt nu Wiebren van de Schootbrugge niet meer zal spelen komend seizoen.

Wiebren van de Schootbrugge

 

 

 

 

 

 

 

Wiebren sloot de laatste wedstrijd voor zijn tijdelijke vertrek in stijl af, hij wist namelijk al zijn drie partijen te winnen. Jeroen Rotman won twee partijen, Hermen van de Schootbrugge één. Aanstaande vrijdag reist TTV Bosman af naar Almelo voor de confrontatie met De Brug. Eljakim Doorneweerd zal dan zijn debuut maken in het eerste team én in de Hoofdklasse. TTV Bosman wenst Wiebren heel veel succes tijdens zijn drie maanden vrijwilligerswerk!